023-5444297 info@dutchmagic.nl

Over Kevin

Depianoshow.nl

Kevin Siebelink is oprichter en eigenaar van depianoshow.nl. Hij begon zijn carrière in 2010 en is inmiddels een wereldwijd geboekt piano entertainer. De passie voor het piano spelen begon op zijn 16e en vanaf zijn 18e kwam daar het zingen bij.

Kevin heeft onder andere gewerkt voor de Holland America Line, verschillende pianobars over de wereld, mocht optreden voor Willem-Alexander en Máxima, bruiloften in het buitenland, is een graag geziene gast bij verschillende voetbalclubs en maakt vele bedrijfsfeesten en bruiloften tot een groot succes!

Zijn repertoire gaat van verleden tot heden en hij speelt alles op verzoek zo gek je maar kunt bedenken!

Kevin speelt en zingt fantastisch! Zijn repertoire is immens! Met daarbij prettige communicatie en flexibiliteit is hij een echte aanrader voor jouw gelegenheid.

Waarom de Pianoshow?

Een coole muzikale pianoshow waarbij de piano de basis is. Deze is uit te breiden met een tweede piano en eventueel een drummer met zangeres. Interactie met een poule van muzikanten welke uw verzoekjes spelen met een eigen sausje. Liever een vast programma? Ook geen probleem….

​De Pianoshow is geschikt voor allerlei verschillende situaties. Heeft u bijvoorbeeld muziek voor een huwelijksfeest nodig? Dan bent u hier op het juiste adres, ook kunt u deze piano show boeken voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, personeelsfeest, ceremonies en wat je nog maar meer kunt bedenken. Klik hier voor de vele mogelijkheden.

Contact

Telefoon

023-5444297

Email

info@dutchmagic.nl

Adres

Pijlslaan 101, 2014 TM Haarlem