023-5444297 info@dutchmagic.nl

Huwelijk

depianoshow.nl
Meer informatieOver Kevin

JA, IK WIL.. depianoshow.nl op mijn bruiloft.

Een Huwelijksfeest zonder de depianoshow.nl, is geen feest!!

Ceremonie

Wij bieden je geschikt entertainment voor ieder moment van de dag. Wil je bijvoorbeeld een pianist tijdens de ceremonie? Dat kan! Kevin, of een van onze andere pianisten, begeleidt jullie ceremonie vanachter zijn vleugel met de muziek die door jullie zelf gekozen is. Loop bijvoorbeeld naar het altaar terwijl jullie favoriete song live wordt gespeeld en gezongen. Geef elkaar het ja-woord onder begeleiding van de pianist op de achtergrond. Zomaar een paar ideeën maar in overleg is van alles mogelijk!

Receptie

Tijdens de receptie is het altijd leuk om bijvoorbeeld ook een pianist te hebben die voor de muzikale begeleiding zorgt. Eventueel is het uit te breiden naar wens met bijvoorbeeld een drummer en een saxofonist. Ook hier is het mogelijk om de gasten verzoeknummers aan te laten vragen die vervolgens door de muzikanten gespeeld en gezongen worden.

Diner

Wat is er nou romantischer dan een pianist die speelt terwijl jullie samen met jullie naasten genieten van een heerlijke maaltijd. De kaarsen aan op tafel, het licht gedimd en de mooiste en bekendste love songs worden ter plekke voor je gespeeld op de vleugel.

Wil je een wat lossere setting? Ook dat is mogelijk! Hebben jullie bijvoorbeeld een buffet of een walking dinner, dan is het misschien leuk om de formatie uit te breiden met eventueel een zangeres, een saxofonist of misschien zelfs een drummer. Jullie bepalen!

Feestavond

Zeg nou zelf, er bestaat toch niets mooiers dan live muziek op jullie bruiloft? Afhankelijk van het aantal gasten hebben wij voor ieder wat wils. Tijdens de feestavond is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen en gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer! Zing mee met de grootste hits uit het heden en het verleden, alles komt voorbij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk onder het tabblad ‘Mogelijkheden’ of neem gerust contact met ons op!

Depianoshow - Feestavond

Wij zijn getrouwd op 30-06-2017, we hebben een fantastisch feest gehad, vanaf de openingsdans heeft de dansvloer niet meer leeggestaan. Een dag en avond om nooit meer te vergeten!!! Nogmaals super bedankt!!!!

Niek en Alieke Klarenbeek

Wij zijn op 22 juni getrouwd en de pianoshow (zanger/pianist, drummer, saxofonist) heeft er ’s avonds een geweldig feest van gemaakt! Heerlijke medley’s, songs op aanvraag en op alles werd gedanst. Kortom; genieten is een zekerheidje met de pianoshow op uw feest!

Nathan

“We zien jullie graag op jullie dag!”

Contact

Telefoon

023-5444297

Email

info@dutchmagic.nl

Adres

Pijlslaan 101, 2014 TM Haarlem