JA, IK WIL..      depianoshow.nl op mijn bruiloft.

 

Ceremonie

Wij bieden je geschikt entertainment voor ieder moment van de dag. Wil je bijvoorbeeld een pianist tijdens de ceremonie? Dat kan! Kevin, of een van onze andere pianisten, begeleidt jullie ceremonie vanachter zijn vleugel met de muziek die door jullie zelf gekozen is. Loop bijvoorbeeld naar het altaar terwijl jullie favoriete song live wordt gespeeld en gezongen. Geef elkaar het ja-woord onder begeleiding van de pianist op de achtergrond. Zomaar een paar ideeën maar in overleg is van alles mogelijk!

 

Receptie

Tijdens de receptie is het altijd leuk om bijvoorbeeld ook een pianist te hebben die voor de muzikale begeleiding zorgt. Eventueel is het uit te breiden naar wens met bijvoorbeeld een drummer en een saxofonist. Ook hier is het mogelijk om de gasten verzoeknummers aan te laten vragen die vervolgens door de muzikanten gespeeld en gezongen worden.

Depianoshow - Bruiloft

Diner

Wat is er nou romantischer dan een pianist die speelt terwijl jullie samen met jullie naasten genieten van een heerlijke maaltijd. De kaarsen aan op tafel, het licht gedimd en de mooiste en bekendste love songs worden ter plekke voor je gespeeld op de vleugel.

Wil je een wat lossere setting? Ook dat is mogelijk! Hebben jullie bijvoorbeeld een buffet of een walking dinner, dan is het misschien leuk om de formatie uit te breiden met eventueel een zangeres, een saxofonist of misschien zelfs een drummer. Jullie bepalen!

Feestavond

Zeg nou zelf, er bestaat toch niets mooiers dan live muziek op jullie bruiloft? Afhankelijk van het aantal gasten hebben wij voor ieder wat wils. Tijdens de feestavond is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen en gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer! Zing mee met de grootste hits uit het heden en het verleden, alles komt voorbij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk onder het tabblad ‘Mogelijkheden’ of neem gerust contact met ons op!

Depianoshow - Bruiloft

We zien jullie graag op jullie dag!

Menu
Delen
X