Niek en Alieke Klarenbeek
juli 23, 2017

Wij zijn getrouwd op 30-06-2017, we hebben een fantastisch feest gehad, vanaf de openingsdans heeft de dansvloer niet meer leeggestaan. Een dag en avond om nooit meer te vergeten!!! Nogmaals super bedankt!!!!

Johan en Alice
juli 23, 2017

Kevin, nogmaals hartelijk bedankt voor de fantastische muziek op ons 12,5 jarige bruiloft. Mede dankzij jouw is het voor ons een onvergetelijke avond geworden!!

Avatar
Nathan
juli 4, 2018

Wij zijn op 22 juni getrouwd en de pianoshow (zanger/pianist, drummer, saxofonist) heeft er ‘s avonds een geweldig feest van gemaakt! Heerlijke medley’s, songs op aanvraag en op alles werd gedanst. Kortom; genieten is een zekerheidje met de pianoshow op uw feest!

Justin & Daisy
juni 5, 2019

Vorige week woensdag 29 mei 2019 was onze grote dag. De pianoshow trad in de avond op en het was echt van de eerste minuut een feest. Alle hitjes van toen en nu kwamen voorbij maar ook werden alle verzoeknummertjes gespeeld. Zelfs het nieuwste songfestivalnummer Arcade wist de pianist te zingen. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben erg genoten. Echt een aanrader!

Avatar
Victor en Marjanna
juli 6, 2019

Kevin speelt en zingt fantastisch! Zijn repertoire is immens! Met daarbij prettige communicatie en flexibiliteit is hij een echte aanrader voor jouw gelegenheid. Gewoon top!

Rating ofAverage of5on a total of5Ratings
5 Stars
 
5
4 Stars
 
0
3 Stars
 
0
2 Stars
 
0
1 Star
 
0
Menu
Delen
X